VULIN NA SASTANKU SA BIN ZAJEDOM: Saradnja Srbije i Emirata na visokom nivou (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 08:36

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se sa potpredsednikom Vlade UAE i ministrom unutrašnjih poslova šeikom Saifom bin Zajedom el Nahjanom.

ВУЛИН НА САСТАНКУ СА БИН ЗАЈЕДОМ: Сарадња Србије и Емирата на високом нивоу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin i ministar unutrašnjih poslova šeik Saif bin Zajed el Nahjan saglasili su se da je saradnja Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata u oblasti bezbednosti na visokom nivou, te da se međusobno poverenje i poštovanje dodatno učvrstilo zbog dobrih ličnih odnosa dvojice lidera Aleksandra Vučića i šeika Muhameda bin Zajeda el Nahjana.

Ministar unutrašnjih poslova UAE šeik Saif bin Zajed el Nahjan istakao je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije postigli značajne rezultate u zajedničkoj borbi protiv transnacionalnog i sajber kriminala u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije. 

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin kazao je da je ponosan na dosadašnju saradnju sa šeikom Saifom bin Zajedom el Nahjanom, istakavši da veruje da će se zajednička saradnja u oblasti bezbednosti nastaviti i u budućem periodu na dobrobit naroda Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin pozvao je ministra unutrašnjih poslova šeika Saifa bin Zajeda el Nahjana da poseti Srbiju i njenu prestonicu.

BONUS VIDEO: KAKVA NEZNALICA! Savo Manojlović se na RTS-u izblamirao za sve Rokfelerove pare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška