STOTINE HILJADA EVRA NA SAVIN RAČUN OD SOROŠA I ROKFELERA! LJubimca stranih ambasada finansirali i pre nego što je započeo "aktivizam"

Novosti online

29. 05. 2024. u 09:31

SAVO Manojlović iz pokreta "Kreni-promeni", ljubimac stranih ambasada, dobio je od istih čak 341.000 evra u periodu od četiri godine.

СТОТИНЕ ХИЉАДА ЕВРА НА САВИН РАЧУН ОД СОРОША И РОКФЕЛЕРА! Љубимца страних амбасада финансирали и пре него што је започео активизам

Foto: Printskrin

Savo Manojlović je u periodu od 2020. do 2024. godine ukupno dobio 341.000 evra i to od:

- Campact e.v. Nemačka (sestrinska organizacija Soroševe Moveon pr firme)

- ⁠⁠Open minds e.v. Nemačka
- ⁠⁠Rockfeller bros fund US
- ⁠⁠Urgent action fund for womens US
- ⁠⁠Stichting European climate found Holandija

Prilikom osnivanja NVO "Kreni-promeni" u roku od tri meseca su preko Nemačke dobili 48.000 evra bez prethodnih projekata, iskustva i bez istorijata delovanja.

Ljubimac stranih ambasada, i pre nego što je započeo svoj “aktivizam”, ovim je jasno sugerisao da je zapadni projekat.

 

Podsetimo, u sinoćnjem gostovanju na RTS-u ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Savo Manojlović sinonim za korupciju.

- Evo lepo cela šema kako se finansira, da vide građani Srbije i građani Beograda. Pošto ste se vi našli da spočitavate nekom za korupciju - zašto vas plaća Rokfeler? Rokfeler fond vam je uplatio samo prošle godine 25 hiljada dolara. "Open majnd" 35 hiljada dolara. Mene zanima zašto vas on plaća? Neka čuju građani Srbije. Čije interese štitite? Taj čovek hoće da vodi Beograd, u čijem interesu? Šta dugujete čoveku, šta ste mu obećali? - naveo je Mali.

 

- NE finansira njega Rokfeler zato što je lep i pametan, nego zato što nešto treba da isporuči.

Ovo je predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić rekla u gostovanju u Hit tvitu govoreći o finansijerima opozicije. U istoj emisiji, ministar policije Ivica Dačić otkrio je zbog čega je Rokfeler dao novac upravo Savi Manojloviću i na kakvu politiku se Manojlović obavezao. 

- Što je taj Rokfeler dao novac baš Savi Manojloviću? Zato što su i oni dobro obavešteni. Kada vi uzmete te pare, vi se obavezujete. Pitanje je na kakvu politiku se vi obavezujete. To je, dakle, jedan paket aranžman, ol inkluziv. Tu imate i Kurtija i tzv. Kosovo i Srebrenicu i sankcije Rusiji i članstvo u NATO-u. Ovi izbori su važni zato što oni žele da sruše sve jer znaju da samo jaka Srbija može da se odupre svemu tome.

Manojlović kao zvezda Kurtijevih medija

KANDIDAT za gradonalčenika Beograda pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović još 2021. godine otkrio je da se rukovodi principima kojima su ga naučili Albanci.

Te godine Manojlovića su veličali prištinski mediji koji se nalaze pod dirigentskom palicom teroriste Aljbina Kurtija, nazivajući ga “antivučićevcem” i prenoseći njegovu izjavu u kojoj izražava zahvalnost Albancima sa Kosova i Metohije. VIše o tome čitajte KLIKOM OVDE!

BONUS VIDEO - SAVO MANOJLOVIĆ PODRŽAO "GENOCIDAŠE": Glasajte za mene ili za Dobricu Veselinovića, isti smo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD