OPSEDNUT VUČIĆEM: Brnabić - Mihael Rot sramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku

Novosti online

29. 05. 2024. u 23:02

PREDSEDNICA Narodne skupštine Srbije reagovala je na izjavu Mihaela Rota i poručila da za njega nema budućnosti u politici.

ОПСЕДНУТ ВУЧИЋЕМ: Брнабић - Михаел Рот срамоти Немачку и њену спољну политику

Foto: EPA

Siroti Mihael Rot, – potpuno, 100% opsednut Aleksandrom Vučićem. Posećuje Crnu Goru, od srca zahvaljuje njihovom premijeru na podršci rezoluciji o Srebrenici u UN (kako je izričito tražila Nemačka), koja je sastavljena na način SUPROTNO SVIM demokratskim normama (tajno, bez inkluzivnosti, bez transparentnosti, bez konsultacija, bez konsenzusa), a zatim se fokusira na predsednika Srbije. Ovo je sramotno i za Nemačku i za Crnu Goru. Kako je i sam Mihael Rot rekao, završio je sa politikom, za njega nema političke budućnosti. Njegova politička karijera je „završena“. Međutim, čini se da namerava da do poslednjeg dana svoje političke karijere osramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku, ali i nanese što veću štetu odnosima Nemačke i Srbije.

POZITIVNO: svi mi iz SNS-a mogli smo da naučimo od Mihaela koliko savesno i sa najvećom posvećenošću možemo i treba da pratimo rad Aleksandra Vučića. Hvala Vam, Mihael. Želimo vam sve najbolje u budućim poduhvatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)