VAŠI NASILNICI SVAKODNEVNO MALTRETIRAJU SRBE TERAJUĆI IH SA KiM Petković poručio Osmanijevoj: Ovo je realnost vaše i Kurtijeve "demokratije"

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 05. 2024. u 12:20

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se na svom zvaničnom Iks nalogu povodom objave Vjose Osmani koja je izjavila da je juče prošlo godinu dana od navodnog srpskog napada na severu Kosova.

ВАШИ НАСИЛНИЦИ СВАКОДНЕВНО МАЛТРЕТИРАЈУ СРБЕ ТЕРАЈУЋИ ИХ СА КиМ Петковић поручио Османијевој: Ово је реалност ваше и Куртијеве демократије

foto Kancelarija za KiM

- Oni koji su pucali u leđa Dragiši Galjku i brutalno pretukli Dušana Obrenovića i još 50 Srba slobodno šetaju eklatantno nekažnjeno! Priština je godinu dana terorisala Srbe, a vaši gaulajteri odlučuju o samo 3,5% albanskih glasova.

Pretvorili ste opštine u narko jazbine, oružanom silom zatvorili filijale Poštanske štedionice i blagajne, a vaši nasilnici svakodnevno maltretiraju Srbe terajući ih sa Kosova i Metohije. Ovo je realnost vaše i Kurtijeve „pravne države“ i „demokratije“! - napisao je Petković u svojoj objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama