"IDEMO NA POBEDU - KEC U NIŠU": Vučević - Nema spavanja, nema odmora, kako glasamo 2. juna tako nam je naredne četiri godine

Novosti online

30. 05. 2024. u 17:50

PREDSEDNIK Vlade Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas na mitingu u Nišu, da je potrebno da pobede 2. juna, jer bi to bio početak onoga što Srbija i Niš treba da rade sutra.

ИДЕМО НА ПОБЕДУ - КЕЦ У НИШУ: Вучевић - Нема спавања, нема одмора, како гласамо 2. јуна тако нам је наредне четири године

Foto Novosti

- Naša kampanja, pored nosioca i lidera, ima odrednicu "Srbija sutra" ili ovde u Nišu - "Niš sutra". Mi danas radimo misleći o tome šta će biti sutra. Bez tog sutra nema smisla ono što danas radimo. Da bi to sutra dosanjali i da bi bilo kako treba, potrebna nam je pobeda 2. juna. Ali ne pobeda radi pobede, potrebna je pobeda kao početak onoga što bi Srbija i Niš trebalo da budu sutra - rekao je Vučević na mitingu.

On je naglasio da je pobeda 2. juna tek početak priče koja će se odvijati u naredne četiri godine.

- Nema spavanja, nema odmora, kako glasamo 2. juna tako nam je narednih 4 godine.  Da ne bi propustili ovu šansu. Kada bi nas pitali za koga da glasamo u Nišu, najbolji citat Dimitrija Pantića iz filma "Tesna koža"  - Kec u Nišu. Idemo da Pobedimo - Kec u Nišu, poručio je Vučević.

BONUS VIDEO:

 “ACO SRBINE” Nišlije gromoglasno u Čairu dočekuju predsednika Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)