GLAS ZA LISTU OKO SNS JE GLAS ZA MOSTOVE: Panaotović o izboru pred Novosađanima

V.N.

30. 05. 2024. u 19:28

ŠIROM sveta građani se na izborima opredeljuju najvećma u skladu sa sopstvenim interesima.

ГЛАС ЗА ЛИСТУ ОКО СНС ЈЕ  ГЛАС ЗА МОСТОВЕ: Панаотовић о избору пред Новосађанима

Foto KCNS

Kada je reč o Srbiji i Novom Sadu  biračima je posao olakšan jer sve relevantne partije učesnice bile su na vlasti i pokazale su šta i koliko znaju i kako rade -  poručio je sociolog,  publicista i analitičar Bojan Panaotović.

- Tako je, recimo, jedan od frontmena jedne od glavnih opozicionih lista, Bora Novaković, bio upleten u mutne radnje vezane za izgradnju bulevara na Novom naselju koji za njegovog vakta nije ni završen, dočim su velika sredstva isparila kao i investitor Borovica. Isti političar poznat je po aferi fiktivnog glasanja u skupštini Srbije iz Soluna zbog čega se docnije Boris Tadić javno izvinjavao građanima Srbije.Spisak i opis svih nepočinstava bio bi predugačak za ovaj tekst. Četvrina partija sadašnje udružene opozicije do juče, čitavu deceniju, vršile su vlast u Novom Sadu zajedno sa SNS-om tako da kritike na račun upravljanja gradom, iz njihovog ugla deluju apsurdno, jalovo i smešno. Ipak, ono što je važnije od rečenog – nismo, uprkos najboljoj volji, čuli šta konkretno opozicija u Novom Sadu u programskom smislu nudi biračima - naveo je Panaotović.

Takođe, navodi Panaotović ,ono što još više zabrinjava jeste činjenica da paralelno sa idejnom oskudicom, opozicija obećava zaustavljanje projekata. Veliki deo njih protestovao je protiv izgadnje novog mosta koji povezuje sremsku stranu grada sa Telepom i Limanom, nezavisno od činjenice da će ovaj most biti od krucijalnog, životnog značaja za sve ljude koji putuju svakodnevno sa novosadske na sremsku stranu grada i obrnuto, kao i za sve one koji imaju imanja, vikendice, poslovne objekte itd.

Vladajući blok pred sugrađane izlazi sa respektabilnim minulim radom počev od oživljene, nekad umrle industrijske zone u koju su doveli sijaset stranih investitora i fabrika u kojima radi na hiljade Novosađana, preko novih objekata, okončanih infrastrukturnih projekata, evropskih priznanja na polju kulture pa sve do započetih novih mostova koji će štedeti novac, vreme i energiju građanima Novog Sada.

- Suma sumarum, glas za blok oko SNS-a glas je za razvoj Novog Sada i poboljšanje uslova života ljudi koji u njemu žive, glas za konkurenciju glas je za bezidejnost i zaustavljanje projekata! - poručio je Panaotović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo