NIKADA VIŠE SE NE SNIMA FILMOVA I SERIJA: RISTOVSKI - Zamislite da opozicija vodi državu, zbog toga moramo da izađemo na izbore

Novosti online

30. 05. 2024. u 22:24

BARD srpskog glumišta, Lazar Ristovski, finišu predizborne kampanje u emisiji na TV Pink kazao je da se nikdada više nije ulagalo u kulturu i da je važno izaći na izbore.

НИКАДА ВИШЕ СЕ НЕ СНИМА ФИЛМОВА И СЕРИЈА: РИСТОВСКИ - Замислите да опозиција води државу, због тога морамо да изађемо на изборе

Foto: Printskrin

Izbori su važniji, ovi sad, nego ikada do sad, smatra Lazar Ristovski.

- Vidmo šta se događa u Evropi i svetu, ratovi na sve strane, onda se pitam, za koga bih glasao da ne daj bože sutra bude rat. Zamislite sad, predsednik republike je po ustavu Vrhovni komandant. Zamislite sad da pobedi opozicija, Savo koji ukida Expo, Marinika koja glasa za Srebrenicu, Nestorović kojem je zemlja ravna, ne okrugla - šarlatani. Pomislimo samo da ti ljudi sutra vode zemlju, da im mi damo svoje živote u ruke, dvoje dece, familije. Zato mislim da je mnogo važno da se u nedelju izađe i glasa, prema tome kome bismo sutra dali sudbinu u ruke - rekao je Ristovski i pozvao sve da izađu na izbore.

Glumica Iva Štrljić nadovezala se i saglasila sa Lazarom Ristovskim.

Foto: Printskrin

- Dragocen je ovaj trenutak sada. Gledajući moj život, nikad tako nije bilo, da ti kao glumac možeš spokojno da spavaš, zato što znaš da se toliko serija snima i toliko radi, da će za svakog da bude radnog mesta. Predsednik Vučić sigurno brine o umetnicima i to se vidi po tome koliko se radi i snima - rekla je Štrljić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd