VULIN O OTIMANJU IMOVINE SRBIMA NA KIM: Nije problem Kurti, već Međunarodna zajednica koja ga podržava

Novosti online

01. 06. 2024. u 13:48

NIJE na Kosovu i Metohiji problem Kurti, već Evropska unija koja 11 godina ne želi da sprovede Briselski sporazum čiji je potpisnik i garant, rekao je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

ВУЛИН О ОТИМАЊУ ИМОВИНЕ СРБИМА НА КИМ: Није проблем Курти, већ Међународна заједница која га подржава

Foto: Tanjug

- Po uzoru na EU i zemlje NATO pakta koje otimaju imovinu Rusima i Rusiji, Kristijan Šmit otima imovinu Republike Srpske, a Kurti u isto vreme i istim sredstvima pljačka zemlju Srbima u Leposaviću i Zubinom Potoku.

- Šiptari nikada u svojoj istoriji nisu delovali samostalno, pa to ne rade ni danas, zato je ćutanje Međunarodne zajednice glasna potvrda da Kurti, baš kao što je činio u srpskim zatvorima, radi sve što mu se naredi, bez pogovora i sa uživanjem - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin komentarišući atak na privatnu imovinu Srba i odluku takozvane vlade Kosova o eksproprijaciji nepokretnosti vlasnika parcela u opštinama Leposavić i Zubin Potok.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)