"ORGANIZOVANA HAJKA PROTIV SNS" Brnabić: O čemu se radi? Sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima

Novosti online

02. 06. 2024. u 12:10

OD jutros je u toku organizovana hajka i plasiranje poluistina i lažnih vesti protiv Srpske napredne stranke, kako bi se u javnosti stvorila slika da postoje neregularnosti na izborima, saopštila je predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

ОРГАНИЗОВАНА ХАЈКА ПРОТИВ СНС Брнабић: О чему се ради? Сутра ћете нам бранити да учествујемо на изборима

Foto: Tanjug/ Jadranka Ilić

- Svaka stranka ima svoje pozivne centre - imale su oduvek, imaju i imaće. Na dan izbora, naši aktivisti odatle pozivaju naše članove i simpatizere da izađu na izbore i glasaju. Šta je problem? O čemu se radi? Od kada je ovo prekršaj? Prvo ste nam branili da imamo kampanju od vrata do vrata, sada da imamo pozivne centre, sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima. To je demokratija? Još jednom, pozivam sve na strpljenje i mir, na fer kampanju i poštovanje svih u Srbiji - napisala je Brnabić na društvenoj mreži H.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (20)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura