UMESTO DA SEDE U SVOJIM POZIVNIM CENTRIMA, ONI SEDE U NAŠIM Brnabić o opoziciji: Nemaju šta drugo pametnije da rade (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2024. u 16:31

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se nakon objave Mirana Pogačara, profesionalnog demonstranta iz Đilasove opozicije koji je podelio snimak iz kol centra u Novom Sadu.

УМЕСТО ДА СЕДЕ У СВОЈИМ ПОЗИВНИМ ЦЕНТРИМА, ОНИ СЕДЕ У НАШИМ Брнабић о опозицији: Немају шта друго паметније да раде (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Da, i? Imamo pozivni centar. Imamo članove koji, na dan izbora, pozivaju druge članove i simpatizere, članove porodice, komšije i prijatelje da ih zamolimo da izađu na izbore i glasaju. Imamo stranku koja ima jaku infrastrukturu i koja je dobro organizovana. U čemu je problem? Očigledno u tome što, umesto da sede u svojim pozivnim centrima i rade, oni sede u našim i čude se zašto stranke imaju pozivne centre. Verovali ili ne, neki od lidera opozicije sede u jednom našem pozivnom centru u Beogradu već tri sata i ne deluje kao da imaju bilo šta drugo pametnije da rade?!? - napisala je Brnabićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (25)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!