OPOZICIONI HULIGANI POVREDILI DEVOJKU U NOVOSADSKOM SAJMU: Završila u urgentnom (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 06. 2024. u 18:55

OPOZICIONI huligani povredili su danas Emiliju Marić na Novosadskom sajmu, dok su lomili sve oko sebe. Ona je zbog povreda noge završila u Urgentnom centru gde joj je ukazana adekvatna medicinska pomoć.

ОПОЗИЦИОНИ ХУЛИГАНИ ПОВРЕДИЛИ ДЕВОЈКУ У НОВОСАДСКОМ САЈМУ: Завршила у ургентном (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, ona je istakla da je zadobila povrede kada je flaša pogodila. 

- Ja se nikad u životu nisam ovako uplašila. Sve je mirno proticalo i odjednom se čula strašna buka. Krenuli su da ulaze nasilnički, ubacivali su razne predmete. Da nam policija nije došla u spas ne znam kako bismo izvadili žive glave. Stvarno je nepotrebno ovoliko nasilja. Kada smo krenuli da izlazimo masa nas je psovala, svašta nam je govorila i ja sam zadobila povrede desnog skočnog zgloba. Prijatelji su mi istučeni. Ovo je za svaku osudu, ovo niko ne zaslužuje - navela je ona nakon što je izašla iz Urgentnog centra.

Bojović: Napadom na kol centar SNS-a opozicija želi da izmisli priču o krađi glasova i traži poništenje izbora

- Evo, dobili smo potvrdu programirane obmane o kojoj pišem od 2019. godine. Sve za šta optužuju vlast, opozicija sprovodi u delo. Dok su oči javnosti uprte u SNS, opozicija svesno i s namerom ugrožava birački proces - naveo je Milorad Bojović reagujući na incident. 

Direktorka "Dnevnika" Sandra Mališić oštro osudila napad na Emiliju Marić

Direktorka "Dnevnika" Sandra Mališić reagovala je na brutalan napad na Emiliju Marić, novinarku i direktorku Novosadske televizije, koji se danas desio ispred prostorija Novosadskog sajma. 

- Sa velikom zabrinutošću primila sam vest o napadu na Emiliju Marić, direktorku Novosadske televizije. Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, posebno onaj usmeren protiv kolega iz medija koji neumorno rade na informisanju javnosti - navela je ona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama