"SREĆNO, SVE NAJBOLJE": Austrijski kancelar poželeo sreću predsedniku Vučiću uoči fudbalske utakmice (FOTO)

Novosti online

04. 06. 2024. u 18:46

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić i austrijski kancelar Karl Nehamer poželeli su sreću fudbalskim reprezentacijama Srbije i Austrije pred večerašnju prijateljsku utakmicu - stoji u objavi na nalogu predsednika Srbije.

СРЕЋНО, СВЕ НАЈБОЉЕ: Аустријски канцелар пожелео срећу председнику Вучићу уочи фудбалске утакмице (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- Dragi Aleksandre, drago mi je što te ponovo vidim. Ovo je peti put da naša dva  tima igraju jedan protiv drugog. Za nas je veoma značajno to što smo u mogućnosti da budemo deo Evropskog prvenstva. Austrija je zaista ushićena, a kao što znaš, jedan od naših najboljih igrača, Marko Arnautović, ima srpske korene, pa smo sada posebno motivisani - poručio je Nehamer.

- Što se tiče našeg tima, mogu da kažem da smo ponosni na naše momke i da očekujemo dobre rezultate na EURO 2024. Ali pre toga, večeras nam predstoji odlična fudbalska utakmica. Nadam se da će oba tima imati koristi od ove utakmice i verujem da će biti značajna i za Austriju i Srbiju - rekao je Vučić.

- I ja isto. Timovima želim sve najblje i mnogo uspeha. Neka bolji tim pobedi, ali znaj da ishod utakmice ne može da poljulja prijateljstvo između naša dva naroda. Ja bih sada nešto rekao na srpskom: Srećno prijatelji moji! Srećno, sve najbolje! - poručio je Nehamer.

- Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i zauvek ostati prijatelji. Želim važim momcima sve najblje na EURO 2024. - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura