VUČIĆ IM JE NAJGORA NOĆNA MORA! Simpatizer opozicije izmislio da predsednik Srbije određuje pozicije na listi za izbore za EP (FOTO)

Novosti online

05. 06. 2024. u 14:31

DA je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mnogima noćna mora dokazao je i Klemen Grošelj, poslanik u još aktuelnom sazivu Evropskog parlamenta (EP).

ВУЧИЋ ИМ ЈЕ НАЈГОРА НОЋНА МОРА! Симпатизер опозиције измислио да председник Србије одређује позиције на листи за изборе за ЕП (ФОТО)

Foto: Tanjug

Naime, Grošelj je trebalo da na listi Gibanje Svoboda zauzme visoko mesto kao kandidat za novi mandat u toj evropskoj instituciji, ali mu je, kako kaže, odjednom ponuđeno znatno niže mesto, koje njegove šanse da ostane evroparlamentarac svode na nulu.

Prema njegovim rečima, sumnja da iza svega stoji Aleksandar Vučić, ali i Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, "koji direktno podržava SNS."

Foto: Printskrin

Navodi da mu je bila obećana visoka pozicija na listi, a onda je – kako je rekao ranije za tajkunski medij, odjednom, stranka Gibanje Svoboda želela da ga stavi na osmo mesto liste, s čim se nije složio.

- Pre svega su mi nepoznati razlozi kako sam iz kandidata kom je bila obećana jaka pozicija u izborima za Evropski parlament, za nekoliko sedmica postao kandidat koji zaslužuje mesto na kojem su moje izborne šanse jednake nuli. U tom periodu, osim napada na mene od strane predsednika Vučića, nije bilo drugih političkih događaja koji bi mogli uticati na moju kandidaturu. Osim toga, poznat je veliki uticaj ljubljanskog gradonačelnika (Zorana) Jankovića na politiku Svobode, pa i njegova direktna podrška SNS i predsedniku Vučiću u lokalnim izborima, a i inače. Dakako, nemam neosporivih dokaza o tome, ali su okolnosti dešavanja oko moje pozicije na listi Svobode dosta neuobičajene i sumnjive - rekao je Grošelj.

Grošelj je poznat po tome da se zalaže za antisrpske interese, kao i da je podržavao opoziciju koja je išla po Evropi da traži sankcije za našu zemlju.

Očigledno da za svoje lične neuspehe i poraze svi traže krivca u predsedniku Vučiću. Iako Grošelj kaže otvoreno da nema dokaza da iza pomenute situacije stoji srpski predsednik, on je uporan u svojoj zamisli da ga predstavi kao glavnog krivca, što je samo još jedan dokaz u nizu da je Vučić mnogima noćna mora.

BONUS VIDEO: Vaše pravo da znate sve o Manojloviću! RTS priredio sramnu zasedu za Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura