"NEMAM VREMENA DA SE BAVIM TIME": Vučić o ponašanju opozicije posle izbornog fijaska - Posvećen sam 2027. godini i onome što treba da uradimo

Novosti online

07. 06. 2024. u 11:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom boravka u Zemunu, gde je predstavljen novi brzi voz SOKO, pričao i o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj zemlji.

НЕМАМ ВРЕМЕНА ДА СЕ БАВИМ ТИМЕ: Вучић о понашању опозиције после изборног фијаска - Посвећен сам 2027. години и ономе што треба да урадимо

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Vučić je rekao da nema vremena da se bavi izborima.

- Ne bavim se time. Znate li koliko je komplikovano napraviti ovaj sabor. Za mene su izbori završeni, ko će kako da formira vlast... Rekao sam i jednima i drugima sve. Radimo sad samo na Saboru. Ispratio sam Dodika u Rusiju, pa smo nastavili da radimo. Bavim se time ko ide u Švajcarsku, kako, zašto.. Šta ćemo da radimo, ugovori o slobodnoj trgovini, da li ćemo da imamo dovoljno nafte, dovoljno gasa... Nemam vremena da se bavim time ko će gde da formira vlast - rekao je Vučić.

Potom je prokomentarisao i sramne navode koji su se mogli videti na njegov račun u pojedinim medijima.

- Ako mi pokažete da je nekada neko ubedljivije pobeđivao ne u Srbiji, nego u Evropi... Potpuno sam posvećen 2027. godini i onome što moramo da uradimo. Agenda rasta, napredak Srbije, povećanje plata i penzija. Uporedite BiH i Srbiju, to je najlakše. Imali su veće plate od nas, prosečna plata im je bila 655 u februaru, a nama 827. Uporedite samo tu ogromnu razliku koja je napravljena u 10 godina. Trudom, radom i investicijama smo dosta uspeli da uradimo. Moramo da se vratimo na racionalni nivo i da gledamo kako da ekonomski unapređujemo zemlju - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere