JAČAMO NERASKIDIVE VEZE Siniša Mali ugostio kolege iz Republike Srpske: Tu smo da pomognemo jedni drugima (FOTO/VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

07. 06. 2024. u 21:22

MINISTAR finansija Siniša Mali je večeras ugostio kolege iz Republike Srpske koji su u Beograd stigli uoči sutrašnjeg Svesrpskog sabora.

ЈАЧАМО НЕРАСКИДИВЕ ВЕЗЕ Синиша Мали угостио колеге из Републике Српске: Ту смо да помогнемо једни другима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/mali_sinisa

- Večeras smo u zgradi Beogradske zadruge ugostili naše prijatelje iz Republike Srpske, ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović i ministra finansija i trezora BiH Srđana Amidžića.

Svesrpski sabor, koji se sutra održava, je za nas potvrda jedinstva, međusobne podrške, nastavak saradnje, njeno intenziviranje. Jačamo naše neraskidive veze, učvršćujemo naše prijateljstvo. U ovim teškim vremenima želimo da pokažemo značaj jedinstva i sabornosti, snagu srpskog naroda, našeg nacionalnog identiteta i integriteta.

Pokazujemo jedinstvo koje nije usmereno ni protiv koga drugog na svetu, jedinstvo koje apsolutno nikog ne ugrožava. Tu smo da pomognemo jedni drugima, da ojačamo saradnju, da budemo tu jedni za druge, posebno u ovim teškim vremenima za srpski narod, kada su donete neke sramne odluke poput rezolucije o Srebrenici kojima želi da se stavi žig na naš srpski narod.

Zato je sada, važnije nego ikada, da pokažemo to jedinstvo, tu slogu, ponos i dostojanstvo našeg srpskog naroda. Živela Srbija! Živela Srpska! - napisao je ministar Mali na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)