POČEO SASTANAK U PALATI SRBIJA: Predsednik Vučić sa patrijarhom Porfirijem i zvaničnicima Republike Srpske (FOTO)

Novosti online

08. 06. 2024. u 11:27

NAKON molebana u Hramu Svetog Save usledio je sastanak predsednika Republike Srbije i Republike Srpske, srpskog člana Predsedništva BiH, predsednika narodnih skupština Republike Srbije i Republike Srpske, predsednika vlada Republike Srbije i Republike Srpske i patrijarha srpskog.

ПОЧЕО САСТАНАК У ПАЛАТИ СРБИЈА: Председник Вучић са патријархом Порфиријем и званичницима Републике Српске (ФОТО)

Foto: Novosti

Sastanak predsednika Republike Srbije i Republike Srpske, srpskog člana Predsedništva BiH, predsednika narodnih skupština Republike Srbije i Republike Srpske, predsednika vlada Republike Srbije i Republike Srpske i Nj.S. patrijarha srpskog otpočeo je u Palati Srbija.

Podsetimo, sverpski sabor održava se danas u Beogradu, a okupiće nekoliko hiljada ljudi iz Srbije i Republike Srpske. Prema planu delegacije Srbije i Republike Srpske održaće brojne sednice, a sve će upotpuniti i kultuno-umetnički program.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)