"EKONOMIJA JE NACIONALNI INTERES" Vučić: Za jednu stvar nemojte da brinete nikada, Srbija će uvek da bude tu za svoj narod (FOTO)

Novosti online

08. 06. 2024. u 14:10

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon zajedničke sednice vlada Republike Srbije i Republike Srpske sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i crkvenim velikodostojnicima.

ЕКОНОМИЈА ЈЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС Вучић: За једну ствар немојте да бринете никада, Србија ће увек да буде ту за свој народ (ФОТО)

Foto Novosti

- Vreme je da, čuvajući mir, gradimo budućnost za naš narod. I zato je mir naš ključni interes.

Ekonomski napredak svakog našeg čoveka i Srbije i Srpske, od vitalnog je interesa za sve nas i to je ono što nam daje snagu. Ekonomija je nacionalni interes, to je jedna od oblasti u kojoj moramo više da radimo zajedno, računajuči i druge u regionu i sve naše evropske partnere.

Uvek ćemo biti spremni na razgovore koji će da vode miru i poboljšanju odnosa. Moramo da budemo otvoreni za razgovor sa svima, moramo da sarađujemo sa našim partnerima. U samoj Deklaraciji postoji i tačka koja govori o očuvanju naših prijateljstva, onih kojih se nismo stideli i nikada nećemo.

Za jednu stvar nemojte da brinete nikada, jer će Srbija uvek da bude tu za svoj narod. Molim vas da se borimo i izborimo za mir, napredak naše ekonomije, a za jedinstvo našeg naroda izborili smo se danas i ne dajte da nam ga iko ikada sruši - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SENZACIJA: Britanci upravo objavili vest, Novak Đoković opet zapanjio svet!