DODIK NA SVESRPSKOM SABORU: Vučić je bez oklevanja stao da vodi narod u teškim godinama oporavka i stabilizacije srpske države

Novosti online

08. 06. 2024. u 17:34

PREDSEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik, obratio se na Svesrpskom saboru u Beogradu gde je govorio o tome šta je sve srpski narod morao da prođe da bi zadobio svoju slobodu.

ДОДИК НА СВЕСРПСКОМ САБОРУ: Вучић је без оклевања стао да води народ у тешким годинама опоравка и стабилизације српске државе

Foto Novosti

- U danu koji je važan za generacije Srpski narod je savladao prepreke u borbi za identitet. Ključna srpska reč za naš narod je sloboda. Boriti se za slobodu kroz vekove značilo je stradati. Srbi nikada nisu oklevali i tu slobodu su dali drugim narodima - kaže Dodik i dodaje:

- Sve ove godine traganja bili smo u neprilici da jasno i glasno iskažemo svoj nacionalni intres. Mi smo Srbi i pripadnici jednog jedinstvenog naroda ma gde živeli. I kroz borbu svih ovih godina i decenija našao se čovek koji je stao na čelo srpskog naroda i srpske države, predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić, koji je bez oklevanja u zavetnom odnosu prema narodu stao da vodi narod u teškim godinama oporavka i stabilizacije srpske države - kaže predsednik RS.

Danas smo doneli istorijsku deklaraciju, u kojoj se jasno analizira današnje stanje našeg naroda, rekao je on.

- Srbija se ne bi uzdigla da nije bilo upornog rada predsednika Vučića. Danas se Srbija oslobodila stranog tutorstva i ambasada. Srbija danas sme da kaže šta hoće, uvažena je, i može da kaže da podržava Srbe gde god oni bili. Vučić je uložio nemogući napor, i obezbedio da se čuje naš glas, čak i UN, tamo gde se veliki prema malima odnose sa ignorancijom - dodaje Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2024: Ko će procvetati, a kome zvezde i neće biti baš naklonjene