ENGLEZI POZIVAJU NA OBRAČUN SA SRBIMA: Objavili sraman tekst uoči susreta naših reprezentacija na EP

Novosti online

09. 06. 2024. u 16:45

U BRITANSKOM "Dejli Mejlu" objavlje je sraman tekst o Srbiji i navijačima Crvene zveze, koji se može protumačiti kao svojevrsan pooziv Engleza da se obračunaju sa Srbima.

ЕНГЛЕЗИ ПОЗИВАЈУ НА ОБРАЧУН СА СРБИМА: Објавили сраман текст уочи сусрета наших репрезентација на ЕП

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, tekst pod naslovom "Srpska nasilnička armija pro-putinovskih ultrasa na vidiku ima navijače Engleske: DEJVID VIKS se hrabro borio u beogradskoj jami... i dobio zastrašujuće upozorenje od četiri reči", objavljuje ovaj list uoči utakmice koju će Srbija odigrati u nedelju protiv Engleske u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu.

Autor teksta, takođe, navijače karakteriše kao pro-putinove, te navodi da se novi susret sa našom reprezentacijom i našim navijačima očekuje u Gelzenkirhenu u prvoj utakmici Eura 2024.

Takođe, u tekstu su navijači Srbije predstavljeni na najgnusniji način, a te implicira da Englezi treba da se obračunaju sa Srbima na predstojećoj utakmici.

Pored napada na navijače Zvezde, ali i Partizana, novinar "Dejli Mejla" tvrdi da je meč Srbije i Albanije u Beogradu 2016. prekinut zbog masovne tuče, ne pominjući da je prekid usledio zbog puštanja drona sa zastavom tzv. "velike Albanije". Autor teksta navodi i da je bilo nereda 2018. godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji kada je Srbija igrala sa Brazilom, što je takođe jedna u nizu neistina.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)