Aleksandar Vulin: NATO agresija nije nikada ni prestala, zato ne sme da prestane ni naš otpor

Novosti online

09. 06. 2024. u 17:03

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Beogradu obeležavanju sećanja na sve žrtve NATO bombardovanja koje se formalno završilo 10. juna 1999. godine.

Александар Вулин: НАТО агресија није никада ни престала, зато не сме да престане ни наш отпор

Foto: Vlada Srbije

- Bombe su prestale da padaju na današnji dan, ali samo su bombe prestale da padaju. Agresija se nastavila, nije se ni prekidala. Kada su prestali da bacaju bombe po nama, nisu nas ostavili ni da žalimo, ni da prebrojimo ubijene, ni da zapamtimo imena ubijene dece - rekao je Vulin.

Dodao je da nam "Nisu dopustili ni da tugujemo u tišini, samo su nastavili razaranje naše zemlje"

- Samo je došao 5. oktobar, samo su sproveli puč, samo su okupirali našu zemlju i nastavili sa onim što su započeli bombama. Nastavili su sa otimanjem Kosova i Metohije, nastavili sa razaranjem srpskog nacionalnog bića, nastavili sa ubijanjem slobode, našeg prava da budemo slobodni. Agresija nije nikada ni prestala, zato ne sme da prestane ni naš otpor - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)