ČITAVA POLITIKA MU SE SVODI NA MRŽNJU PREMA VUČIĆU Brnabićeva o Bećiroviću: Sreća za region pa je njegov uticaj ravan nuli

Милица Шкорић
Milica Škorić

10. 06. 2024. u 14:03

NAKON izjava Denisa Bećirovića o Svesrpskom saboru, oglasila se predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, koja je istakla da bosanski političar ne samo da nije pročitao Deklaraciju koja je doneta 8. juna, već ne zna ni šta piše u Dejtonskom sporazumu.

ЧИТАВА ПОЛИТИКА МУ СЕ СВОДИ НА МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ Брнабићева о Бећировићу: Срећа за регион па је његов утицај раван нули

Foto: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ/

- Hajde i nekako što gospodin Bećirović nije pročitao Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda koja je usvojena u subotu, 8. juna, ali izgleda da on nikada nije pričitao ni Dejtonski mirovni sporazum, što je posebno zabrinjavajuće. No, dobro - tako vam je to kada vam se čitava politika svodi na to da mrziš Aleksandra Vučića. Za to nije potrebno ni čitati deklaracije, ni mirovne sporazume koji su stub BiH, ni pažljivo slušati govore.

Za to je potrebno samo da se prepustiš mržnji. Probudiš se ujutru - mrziš Vučića. Sat otkuca podne - mrziš Vučića. Legneš da spavaš - mrziš Vučića. Onda ti neki glasić kaže da je taj Vučić baš taj dan rekao da nam je najvažniji mir, da svi treba da se vrate poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma, da nikome ne želimo loše i da je posebno važan suživot sa svima. Nema veze - ti i dalje mrziš Vučića. Takvi ljudi, kakav je nažalost Bećirović, jesu sami najveća pretnja miru i jesu, na kraju, najveći i nepopravljivi ekstremisti. Velika sreća za region je što je njegov uticaj, summa summarum, ravan nuli (0) - napisala je Brnabićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto