ŠOLAKOV PORTAL TEŠKA SRCA PRIZNAO: Nije bilo krađe, izbori bili legitimni, opozicija je nedosledna, slaba i klimava!

Novosti online

11. 06. 2024. u 16:27

PORTAL Nova S, koji se nalazi u vlasništvu Dragana Šolaka, teška srca priznao je istinu, a to je da su izbori bili legitimni i da nije bilo nikakve krađe koja se priviđa opoziciji!

ШОЛАКОВ ПОРТАЛ ТЕШКА СРЦА ПРИЗНАО: Није било крађе, избори били легитимни, опозиција је недоследна, слаба и климава!

Foto: Printskrin

Naime, ovaj portal objavio je kolumnu pod nazivom “Zašto su birači kaznili opoziciju” u kojem se obrazlaže zbog čega je došlo do razočaranja glasača, koji su i 17. decembra bili u manjini, u opoziciju.

Navodi se da opozicija “nije uspela da sačuva jedinstvo”, ali i da ista nema nikakav cilj i plan.

- Građani vole da osete snagu i da imaju osećaj da ta snaga zna kuda vodi, šta radi i da se drži nekog cilja i plana - navodi se u tekstu.

Foto: Printskrin

Dodaje se da je opozicija pokazala slabost, da su bili klimavi i “opasno nedosledni”, te da su praktično svako malo obrtali ploču i zbunjivali glasače.

Konstatuje se da opoziciji nisu pomogli ni protesti nakon majskih tragedija, ali ni Proglas. Ono što je opozicioni portal propustio da navede je da su građani prozreli lešinarenje nad tragedijama i kvazi-elitu svete krave opozicije, čuvenog Proglasa, te da zbog toga svoj glas nisu dali takvoj politici.

- Izneverili ste nas i zato ste kažnjeni - zaključuje se u poslednjem pasusu teksta, čime Nova S priznaje pravi razlog zbog kog je opozicija izgubila izbore, a to nije bila nikakva krađa ili pritisci na birače, već katastrofalna politika za koju su građani Srbije jasno pokazali da je ne žele.

BONUS VIDEO: NIKO NEĆE UNIŠTITI SRPSKO JEDINSTVO: Ceo govor predsednika Vučića na Svesrpskom saboru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)