POSLE Svesrpskog sabora u Beogradu, sa kojeg je naš narod potvrdio jedinstvo i pozvao na mir, "skočili" su iz Sarajeva, ali i SAD i Nemačke, da nas kritikuju kako smo udarili na Dejtonski sporazum, čije poštovanje zapravo tražimo. A nakon reči ministra odbrane BiH u Savetu ministara Zukana Heleza da će ukinuti Republiku Srpsku, podeliti je na dva kantona, da će Srbi "izvući deblji kraj" ako se ne povuku, podsećanje na "Oluju" i predlog da se naš narod sam iseli - muk! Na direktan poziv na prolivanje krvi samo tišina.

Komentari (6)

Dar mar

14.06.2024. 11:49

Ako želi rat ,imace ga ,pa cemo videti ko ce izvuci deblji kraj ! Bosna nije NATO .....,da umesto 23% ne ostane nista muslimanima ...nije ovo 91-92!

uhhnn

14.06.2024. 12:28

i mi ostali smo gluvi,dosta nam je tih hušačkih gluposti,ljudi se iseljavaju masovno a vi istu priču tries god servirate jer niste obrazovani za nišra drugo osim za serviranje mržnje

Jova

14.06.2024. 13:33

Znamo mi šta Helez i ostali bošnjački političari hoće da urade,a u tome im svesrdno pomažu zapadni centri moći.Međutim,nisu nam jasne opozicione stranke u Republici Srpskoj (PDP,SDS,NF...),šta oni hoće,jer oni svu krivicu svaljuju na aktuelnu vlast,a bošnjačke prijetnje kao da ne čuju.Kako oni misle da riješe ove probleme je prava enigma,jer jedini njihov cilj je uklanjanje Milorada Dodika,a što je ujedno i jedan od ciljeva bošnjačkih velikaša.Nažalost postoji jedan dio našeg naroda koji podržava opoziciju ovakvu kakva je,nakaradna,ne razmišljajući o opstanku na svojim ognjištima,već zaneseni lažima i pričama o lopovluku,lutaju bez cilja.A,već sutra može biti kasno i onda će im biti krivi Dodik i Vučić i ko zna ko sve još.