PROGOVORIO UHAPŠENI AKSENTIJEVIĆ: Šiptarski saradnici palili automobile, nameštali sebi pokušaje ubistva... (AUDIO-SNIMCI)

Novosti online

13. 06. 2024. u 20:35

UHAPŠENI Dragan Aksentijević, koji je i sam član Kurtijeve špijunske mreže, izneo je tvrdnje da su brojna paljenja vozila na severu KiM organizovali Radoica Radomirović i Marko Jablanović, u dogovoru sa tzv. bezbednosnim strukturma iz Prištine.

ПРОГОВОРИО УХАПШЕНИ АКСЕНТИЈЕВИЋ: Шиптарски сарадници палили аутомобиле, намештали себи покушаје убиства... (АУДИО-СНИМЦИ)

Foto: Alo

Kako se navodi na Telegram nalogu Bunker, Marko Jablanović u dogovoru s Radomirovićem i tzv. KBS-a, početkom maja angažovao je Mlađu N. iz Leposavića, koji je iskočio iz žbuna sa škorpionom u rukama i navodno hteo da ga ubije da bi šiptari taj događaj iskoristili da optuže Srbe, navodi Aksentijević.

Kurtijevi bezbednjaci su sa Radomirovićem i Jablanovićem terorističke akte pripremali na sastancima u Prištini, a delom i u ugostiteljskom objektu „Hani“ u Leposaviću.

Oni su za svoja dela angažovali nekoliko osoba iz Leposavića, a među njima su i Đorđe Petronijević Hašiš, Stefan Stefanović i Slađan Mijailović, piše Bunker.

U audio-snimcima koji slede, poslušajte detaljnije šta je sve priznao:

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)