SRPSKU OPOZICIJU SLAVE KURTIJEVI MEDIJI! Grbović napao Vučića i Srbiju, Albanci zadovoljni, a evo šta je cilj (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2024. u 13:23

OPŠTE je poznato da je propali kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović bio zvezda medija koji se nalaze pod kontrolom teroriste Aljbina Kurtija, a njegovim stopama ide i lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, a sve zahvaljujući svojim antisrpskim stavovima.

СРПСКУ ОПОЗИЦИЈУ СЛАВЕ КУРТИЈЕВИ МЕДИЈИ! Грбовић напао Вучића и Србију, Албанци задовољни, а ево шта је циљ (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, "Gazeta Ekspres" sa radošću prenosi autorski tekst Pavla Grbovića u kom je napao Srbiju i predsedika Aleksandra Vučića zbog slobodarske i nezavisne politike koju vodi, govoreći da je "Srbija na ruskom putu".

On u tekstu, što Kurtijev medij posebno ističe, optužuje Srbiju "da se igra sa bezbednošću Bosne i Hercegovine, kao što se igra sa bezbednošću Kosova".

Grbović, pored toga što je još jednom priznao Kosovo kao nezavisnu državu, od Srbije pravi agresora koji ide "ruskim putem".

Foto: Printskrin

- Interes Rusije na Balkanu je konflikt i nestabilnost, kako bi postojalo još jedno žarište kojim se bave zemlje zapada. To je očigledno i zajednički interes sa vladajućom Srpskom naprednom strankom, koja je sada stvaranje konflikata na Kosovu, zamenila stvaranjem konflikata u Republici Srpskoj kako bi imala novu temu za međunarodnu javnost - glase skandalozne reči Grbovića koje je prenela albanska "Gazeta".

Na ovaj način još jednom srpska opozicija se priklanja Kurtijevoj politici, antisrpskim stavovima, napadajući predsednika Vučića i Srbiju.

Cilj ovakvih postupaka jeste da se Srbija oslabi i baci na kolena, prikazujući je agresorom, a na putu ispunjena tih ciljeva stoji im upravo Vučić koji stoji kao branik ispred svoje države i naroda.

BONUS VIDEO: Evo kako je Kurtijev špijun dogovarao podmetanje eksploziva ispod svog auta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)