PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Trećem sastanku kolegijuma Narodne skupštine u Četrnaestom sazivu radi konsultacija oko daljeg rada na unapređenju izbornog procesa nisu učestvovale poslaničke grupe Stranke slobode i pravde, Novog DSS-POKS-a, Srbija centra i Mi glas iz naroda Branimira Nestorovića.

Komentari (6)

Sladjana TS

14.06.2024. 14:24

Па не може провинцијални дух који држи део опозиције утамничен са лидерима медиокритетима да разуме колика је важност имплементације препорука ОДИХРа нити побољшање изборних услова. Да вам кажем једноставним речником. То је сељана. И као што од бабе не може да буде девојка, тако ни од тих плаћеника не могу да буду озбиљни политички лидери, носиоци промена или макар побољшања. Они су кажњени и прегажени заслужено изборним вољом грађана Београда и Србије. Да, крезубе Србије у којој 570 000 људи ради у сектору науке. Србији Експа 2027, Србији АИ, Србији брзих пруга, Србији Био 4 Кампус а, Србији Новака и Јокића, Србији Адријане, Ангелине, Иване, Пиксија, Стефана Миленковића, Немање Радуловића, Слободана Тркуље, математичких олимпијаца, шампиона у шаху и параолимпизму, итд, итд. Њима ни Свевидеће око не помаже да буду нешто друго него провинцијални који увек гледају само сопствену корист. И пљачку, па макар и тоалет папира у скупштинском тоалету.

Sladjana TS

14.06.2024. 14:40

А господина Вознијака сам навела чисто да председница Народне скупштине Републике Србије разуме која је разлика између једног од највећих генија данашњице и крадљиваца скупштинског тоалет папира. Она позива на разговоре о изборним условима људе за које је абакус суперкомпјутер. Тако они живе у Србији која је за њих суперкомпјутер. А пребирају по идеолошком, политичком, културолошком, економском абакусу. То су аналфабете. Какав ОДИХР, какве препоруке. Па то је за њих нуклеарна физика.