"NAS UPLAŠILI NISU" Malović: Predsednik Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije

Novosti online

15. 06. 2024. u 19:32

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke , Branislav Malović, oglasio se povodom najnovijih pretnji na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НАС УПЛАШИЛИ НИСУ Маловић: Председник Вучић им стоји на путу ка пљачкању Србије

Foto: SNS

- Nijedna država na svetu se nije jače i odlučnije suprotstavila organizovanim kriminalnim grupama, niti je ijedan državnik na svetu jasnije od Vučića stavio do znanja da će se dok je on tu u njegovoj državi pitati narod  a ne kriminalci, ne razmišljajući u kakvu poziciju sebe time dovodi. 

Prepiske koje su danas isplivale ponovo su pokazale da mafijaški i tajkunski klanovi svakoga dana planiraju njegovu likvidaciju, jer je i njima jasno ko im stoji na putu ka pljačkanju Srbije, ko je jedini koji ih se ne boji i ko im neće dozvoliti da Srbiju pretvore u sigurno mesto za ubice, lopove i narko-dilere.

Ono što bi svi trebalo da se zapitamo jeste po čijem to onda nalogu zaista pojedini mediji svakodnevno udaraju na Aleksandra Vučića, crtaju njemu i njegovoj porodici mete na čelu i mogu li se građani osećati sigurno i bezbedno sve dok se ti i takvi, koji su očigledno u dogovoru sa najbrutalnijim ubicama, šetaju slobodno?

Nas uplašili nisu, a tek će se razotkriti politička pozadina napada na Aleksandra Vučića.

Nema povlačenja, iza je Srbija! - poručio je Malović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)