STAROVIĆ O PREPISCI ZVICERA SA MILOVIĆEM: To je pokazatelj da je Vučić ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu

Novosti online

15. 06. 2024. u 19:41

ČLAN Predsedništva SNS, Nemanja Starović, oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СТАРОВИЋ О ПРЕПИСЦИ ЗВИЦЕРА СА МИЛОВИЋЕМ: То је показатељ да је Вучић остао најодлучнији борац против организованог криминала на Балкану

Nemanja Starović, Foto Tanjug

- Segmenti prepiske između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koji su danas objavljeni u podgoričkim medijima, služe kao još jedna potvrda za to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu, zbog čega mafijaški klanovi kontinuirano rade na njegovoj političkoj, medijskoj, ali i fizičkoj likvidaciji.

Objavljena prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice. Te pretnje dobijaju na ozbiljnosti i značaju kada se u obzir uzmu razvijene mreže mafijaških klanova sa policijskim službama, medijima i određenim elementima u pravosuđu država regiona.

Uprkos svemu tome, Srbija će ostati odlučna u borbi protiv organizovanog kriminala koji se decenijama razvijao širom regiona i nikada neće biti sigurna kuća za ubice i trgovce smrću. Poznajući predsednika Vučića, uveren sam u to da će pretnje koje se svakoga dana umnožavaju samo dodatno učvrstiti njegovu odlučnost u neodustajnoj borbi da Srbiju učini bezbednom za sve građane, a veoma nebezbednom za vođe i pripadnike balkanskih narko-klanova - poručio je Starović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE ANTISRPSKE HISTERIJE: Albanci i Hrvati vređali Srbe, pa zaigrali kolo!