"VUČIĆ SE HRABRO SUPROTSTAVIO MAFIJAŠKOM KARTELU" Jovanov: Država da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice

Novosti online

15. 06. 2024. u 20:11

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋ СЕ ХРАБРО СУПРОТСТАВИО МАФИЈАШКОМ КАРТЕЛУ Јованов: Држава да истражи све пипке ове криминалне хоботнице

Foto: Printskrin/Jutjub/SNS

- Još jednom se dokazalo da se predsednik Vučić hrabro i prkosno, suprotstavio najopasnijem i najbrutalnijem mafijaškom kartelu koji je ikada postojao u našoj zemlji.

Takođe se pokazalo da su sve ono što su u međusobnim razgovorima govorili mafijaški šefovi, u delo sprovodili neki opozicioni političari u Srbiji.

Naime, šefovi kriminalnog kartela su govorili o medijskoj, sudskoj i političkoj odbrani uhapšenih Belivuka i Miljkovića, a ovo poslednje su, u više navrata, u Narodnoj skupštini, poslanici opozicije sprovodili u delo.

Pored toga, u svakoj prilici su potcenjivali stepen ugroženosti predsednika Vučića i članova njegove porodice, ali i vršili njihovu kriminalizaciju, kako bi svaki eventualni napad na njih bio unapred opravdan.

Zato je obaveza države da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna, bez obzira da li se ti pipci nalaze u medijima, političkim partijama, ili pravosuđa - poručio je Jovanov. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO ORGIJANJE NA EURO 2024: Meč Hrvatska - Albanija odigran u senci neviđenih skandala! (FOTO/VIDEO)