"SLUŠAJTE PREDSEDNIKA SRBIJE I NJEGOVU OCENU SITUACIJE U UKRAJINI" Finsko-nemački biznismen podelio snimak Vučića: Ostalo je četiri meseca

Novosti online

16. 06. 2024. u 14:34

SLUŠAJTE predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini, napisao je finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu, citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

Foto: Tanjug/Zoran Žestić/Profimedia/Ilustracija

- Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je on.

On je podelio deo intervjua koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao za švajcarski "Veltvohe".

Vučić je u istom intervjuu rekao da je "voz napustio stanicu", te da "ako velike sile ne urade nešto u narednim periodu, svet se kreće ka katastrofi".

- Ako se kladite da neko blefira, to znači da nemate bolje karte - rekao je on.

Isti intervju juče je citirala glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, koja je podelila deo u kom Vučić govori o demokratiji.

Vučić je naveo da ima pitanje za njih, tačnije da li mogu da gledaju kinesku ili rusku televiziju u Švajcarskoj, na šta su mu odgovorili da mogu, dok u Nemačkoj ne mogu, jer je zabranjena.

- Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: "Konj" - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače