DEJAN BULATOVIĆ: Opozicija misli da je poljoprivreda kukavičje jaje, pa ga podmeću kad nemaju druge teme

Novosti online

17. 06. 2024. u 13:06

NARODNI poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović oglasio se povodom najave predstavnika sedam udruženja poljoprivrednika da se spremaju na pokretanje opšteg protesta poljoprivrednika iz cele Srbije.

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ: Опозиција мисли да је пољопривреда кукавичје јаје, па га подмећу кад немају друге теме

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Povodom najave predstavnika sedam udruženja poljoprivrednika da se spremaju na pokretanje opšteg protesta poljoprivrednika iz cele Srbije, a zbog, kako oni navode, nezadovoljstva komunikacijom sa nadležnim ministarstvom, obaveza mi je da upravo kao poljoprivrednik, što pre svega i jesam, uputim apel da se tema poljoprivrede nipošto ne zloupotrebljava od strane opozicije i njima naklonjenih medija. Jedan od osnovnih stubova razvoja naše zemlje jeste upravo agrar i s tim u vezi, svedoci smo da je i sam predsednik Aleksandar Vučić posvetio posebnu pažnju rešavanju problema u ovoj oblasti, a u prilog tome govori i činjenica da su budžetska sredstva opredeljena za poljoprivredu veća nego ikad i da, kao nikada pre, poljoprivrednici u ovoj vlasti imaju partnera i prijatelja - istakao je Bulatović.

- Razgovori poljoprivrednika sa državom ni slučajno ne smeju postati predmet zloupotrebe u funkciji dnevnopolitičkih kusuranja opozicije sa vlašću. Poslednji protesti poljoprivrednika koji su bili organizovani prošle godine, grubo su zloupotrebljeni od strane opozicije, za koju je poznato da im je jedina veza sa poljoprivredom to što uporno pokušavaju da poseju seme mržnje i razdora u Srbiji - upozorio je Bulatović.

- Apelujem ovim povodom da nastavak dijaloga bude jedino sredstvo borbe, sve dok se ne nađu adekvatna rešenje za teme koje su na stolu. Nema nikakve sumnje da je ministar Aleksandar Martinović rešen da se do dogovora sa poljoprivrednicima dođe, ali isto tako, verujem i da moje kolege iz cele Srbije neće dozvoliti da ovaj put iko od propalih opozicionih političara manipuliše njima i njihovim teškim radom. Srbija je zemlja poljoprivrede i dok god bude prljavih ruku i čistog obraza srpskih poljoprivrednika, imaće ko da odvoji žito od kukolja, pa politički manipulanti iz kruga dvojke neće moći dalje da truju zdravu srpsku zemlju - zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)