ĐURIĆ: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna

Novosti online

21. 06. 2024. u 18:08

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić, reagovala je na izjave Borka Stefanovića.

ЂУРИЋ: Србија је стабилна, сигурна и слободна

Foto: SNS

Čitajući kojekakve budalaštine koje udarna Đilasova pesnica i fantom koji je pored grada u kome živi menjao čak i ime pa se danas zove Borko izjavljuje prosto se, samo od sebe, nameće pitanje - da li on zaista smatra građane Srbije ludim i glupim?

Nema veće pretnje za našu državu i čitav naš narod od ništarija poput njega.

Takvi se više ne rađaju.

Takvi koji su išli kojekuda po belom svetu da govore sve najgore na račun sopstvene države, i dan danas rade po potpuno identičnoj matrici, pokušavajući da se na taj način operu za svaki izborni debakl koji su doživeli.

Jesu li on i njegovi pajtosi bili na strani Srbije kada su tražili sankcije ili kada su zahtevali međunarodnu istragu, ukidanje institucija i investicija u našoj državi?

Jesu li on i njegova bolumenta bili na strani Srbije kada su molili strane ambasade da odlože proglašenje takozvane nezavisnosti Kosova do drugog kruga predsedničkih izbora 2008. godine kako bi Boris Tadić izbegao poraz na izborima?

Je l' on to bio na strani Srbije kada je strancima otkrivao naše državne tajne, kada je priznao dokumenta lažne države Kosovo, kada je postavio granicu između Srba i Srba.

Ovako, možemo u nedogled.

Ne nazire se kraj destruktivnoj politici i lošim potezima koje su on i njegovi saborci povlačili.

Nikad oni ništa i ni za koga nisu uradili osim za sebe.

I danas, ne propuštaju priliku da uvek i svuda, za sve i svašta, ospu paljbu po Aleksandru Vučiću jer je on taj koji im je trajno blokirao put ka državnoj kasi i novcu građana Srbije, i sve to - uz pomoć i voljom tih istih građana!

Srbija je danas stabilna, sigurna i slobodna! Svoju slobodu i jesmo dobili sami, još 2012. godine i shvatili da nam je to neophodno i preko potrebno, da nas vodi ka uspesima i velikim rezultatima. Ka svemu onome što nismo imali u periodu kada su Borko i ostali iz restlova bivšeg režima vodili našu državu.

I čuvamo tu slobodu i samostalnost i nezavisnost koju imamo zahvaljujući Aleksandru Vučiću - čvrsto i ponosno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)