"GDE SE U SVEMU TOME NALAZI NAŠA SRBIJA?" Mudra poruka Vučića sa Makiša - U svetu nema sigurnosti, moramo da budemo dobro pripremljeni za sve

Novosti onlajn

23. 06. 2024. u 11:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje centralnoj svečanosti povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Vučić se obratio pripadnicima ministarstva unutrašnjih poslova.

ГДЕ СЕ У СВЕМУ ТОМЕ НАЛАЗИ НАША СРБИЈА? Мудра порука Вучића са Макиша - У свету нема сигурности, морамо да будемо добро припремљени за све

Foto: Printscreen

- Živimo u svetu u kojem nema sigurnosti, stabilnosti i nemoguće je sagledati sa lakoćom šta je to što će se zbivati već do kraja godine, a kamo li planirati mnogo toga za budućnost. 

- Zato moramo da razmišljamo o svojoj zemlji i da budemo dobro pripremljeni za svaki mogući scenario. Da dobro razumemo šta je to što se događa u svetu, Evropi i gde se u svemu tome nalazi naša Srbija - poručio je Vučić i istakao da je bezbednost naših građana u presudnom interesu za Republiku Srbiju, te da zbog svih okolnosti koje je spomenuo Ministarstvo unutrašnjih poslova mora imati posebnu ulogu. 

- Znam šta će u svetu da se događa, znam da će prilike i kod nas biti mnogo teže. Svaki pedalj zemlje Srbije mora da bude siguran, naša deca moraju bezbedno da idu u školu, bezbedno da se vraćaju kućama, svaki naš grad i svako naše selo mora da bude bezbedno i sigurno za svakog našeg čoveka - poručio je predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024