TOTALNI RAT U OPOZICIJI Marinika poručila Lazoviću: Ti si jedan obični hvalisavac bez ikakvih rezultata (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2024. u 09:43

POTPREDSEDNICA Stranke slobode i pravde Marinika Tepić otvoreno je kritikovala predsednika Zeleno-levog fronta Radomira Lazovića zbog njegovih učestalih napada na Dragana Đilasa.

ТОТАЛНИ РАТ У ОПОЗИЦИЈИ  Мариника поручила Лазовићу: Ти си један обични хвалисавац без икаквих резултата (ФОТО)

Foto: printskrin

Marinika Tepić je u intervjuu za opozicione medije javno poručila kolegi Radomiru Lazoviću da je ''običan hvalisavac bez ikakvih rezultata''

Kako je i sama navela, ne želi više da sarađuje sa onima koji svaki dan ruše njenog dragog tajkuna i vođu Dragana Đilasa i koji žele da mu otmu lidersku poziciju u njihovoj opoziciji, koja je, zapravo, u potpunom rasulu! 

- Danas opozicija, naročito onaj deo koji je još od decembra smatrao da će biti na konju samo ako se reši Đilasa i koji je uložio mnogo energije u provociranje tenzija i nepoverenje unutar koalicije Srbija protiv nasilja, umesto da se sa tolikom upornošću bavila jačanjem što šireg opozicionog fronta i borbi za izborne uslove, oni su se bavili pogrešnim putem koji sigurno ne dovodi do cilja - istakla je Tepićeva.

Istakla je da sa skorašnjim saborcem Radomirom Lazovićem nema kontakt, kao i da on sam nema nikakve rezultate.

- Ne, nemamo kontakt. Što je logično, jer me pitate za čoveka koji i dalje u svakom svom medijskom obraćanju ne propusti priliku da napadne nas koji nismo izašli na izbore, a samo(g) sebe hvališe. Za šta?! Pa građani su ljuti na sve nas, i na izašle i na neizašle, jer je jedinstvo SPN skrckano preko noći - navela je, između ostalog, Tepićeva.

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

NIKADA JE NEĆU ZABORAVITI: Pevač doživeo veliku tragediju - bivša devojka mu je preminula na njegovom nastupu