BIZARNO! BOŠNJAČKI POSLANIK POZIVA ŽRTVE "GENOCIDA": Vi koji živite u Minhenu i Frankfurtu, dođite u Srebrenicu da glasate (VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2024. u 13:14

RAZIM Salkić, bošnjački poslanik u Skupštini Republike Srpske, nesvesno je priznao da narativ o navodnom genocidu u Srebrenici političkom Sarajevu koristi samo za napad na Republiku Srpsku.

БИЗАРНО! БОШЊАЧКИ ПОСЛАНИК ПОЗИВА ЖРТВЕ ГЕНОЦИДА: Ви који живите у Минхену и Франкфурту, дођите у Сребреницу да гласате (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Salkić je, naime, u intervjuu za islamističku televiziju Hajat doslovno pozvao Bošnjake, navodne žrtve takozvanog genocida u Srebrenici, koji žive u Minhenu ili Frankfurtu, da glasaju u Srebrenici.

- Eliminacija posledica genocida i zločina jeste imati ličnu kartu u mestu odakle si proteran, a ne u Vogošći, ne u Ilidži, ne u Ilijašu, Tuzli, Živinicama ili nekom drugom mestu. Zamislite tu situaciju, čovek živi u Minhenu ili Frankfurtu i ima ličnu kartu u Vogošći, a žali i tuguje za Srebrenicom - izgovorio je, između ostalog, Salkić, čime je još jednom potvrđeno da se političko Sarajevo ne libi da takozvani genocid u Srebrenici koristi u dnevnopolitičke svrhe i za napad na Republiku Srpsku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!