PETKOVIĆ SE SASTAO SA SENATORKOM KRAKSI: "U Italiji ćemo imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka" (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2024. u 17:34

DIREKTOR Kancelarije za KiM, Petar Petković sastao se danas sa predsednicom Komisije za spoljne poslove i odbranu Senata Republike Italije, senatorkom Stefanijom Kraksi.

ПЕТКОВИЋ СЕ САСТАО СА СЕНАТОРКОМ КРАКСИ: У Италији ћемо имати снажну подршку на путу мира, стабилности и напретка (ФОТО)

Foto: Instagram

Kako je naveo na društvenim mrežama, sastanak je bio veoma dobar.

- Preneo sam joj da je Beograd u potpunosti posvećen dijalogu, procesu normalizacije odnosa sa Prištinom i mirnom rešavanju svih otvorenih pitanja. Detaljno sam svoju sagovornicu upoznao sa nemogućim uslovima u kojima živi srpski narod na KiM, koji se nalazi pod svakodnevnim napadima Kurtijevog režima.

Hvala senatorki Kraksi na odvojenom vremenu i konstruktivnom razgovoru i drago mi je da ćemo imati priliku da je ugostimo i u Beogradu s obzirom da je prihvatila naš poziv da poseti Srbiju već do kraja ove godine.

Veoma važna poruka senatorke Kraksi da ćemo u Italiji imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka! - naveo je Petković, podelivši zajedničke fotografije sa sastanka.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili