NA PROTESTU U LOZNICI VEČERAS GOVORI ADI SELMAN - Čovek koji optužuje Srbiju za genocid?!

Novosti onlajn

28. 06. 2024. u 14:21

Danas se u Loznici održava protest političkih aktivista koji se bore protiv iskopavanja litijuma, koji je označen kao nafta 21. veka.

НА ПРОТЕСТУ У ЛОЗНИЦИ ВЕЧЕРАС ГОВОРИ АДИ СЕЛМАН - Човек који оптужује Србију за геноцид?!

Foto: Printscreen

Predvodnici protesta, koji se organizuje pod plaštom zabrinutosti za životnu sredinu su pre svega političar Savo Manojlović i profesionalni demontranti, poput Ivana Bjelića i Zlatka Kokanovića. Njima se međutim pridružila i glavna zvezda, izvesni Adi Selman, vođa organizacije Karton revolucija iz Tuzle koji optužuje Srbiju za genocid i organizuje šetnje za Srebrenicu?!

Kakve veze sa ekologijom u Srbiji ima organizacija iz Tuzle nikome nije jasno, ali je sada prilično izvesno da im je zajednički imenitelj sa organizatorima mržnja prema Srbiji. Jer kako drugačije objasniti to što se hvale govornikom koji govori da je Srebrenica najcrnja rana rata u BiH?!ž

Foto: Printscreen

Ne tako davno, 2019. godine, gospodin Adi Selman, organizova je šetnju u Tuzli koja je, prema njegovim rečima, obeležila godišnjicu genocida u Srebrenici. „Tradicionalnom mirnom šetnjom Tuzlaci žele odati počast žrtvama dešavanja koji su se dogodili u julu u Srebrenici. Srebrenica je možda i najcrnja rana cijelog rata u BiH, ali ona simbolizuje i sva stradanja koja su se dogodila. Tuzla kao antifašistički grad uvijek je bila spremna ukazivati na sve negativne pojave, ali i da se sjeća svih dešavanja koja nisu dobra kako nam se ona ne bi mogla ponoviti", rekao je tada Adi Selman.

Taman kad smo pomislili da smo od opozicije videli sve što se videti može, oni su opet našli način da nas iznenade. Dakle zajedno sa Savom Manojlovićem, Marinikom Tepić i ostalima na istoj strani je i čovek koji optužuje Srbiju za genocid!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu