VUČIĆ O SRAMNOJ REZOLUCIJI O SREBRENICI: To je politički fijasko predlagača, i pitanje je da li će se od toga ikad oporaviti

Novosti online

30. 06. 2024. u 12:13

PREDSEDNK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja na TV Prva pomenuo i sarmnu rezoluciju o Srebrenici.

ВУЧИЋ О СРАМНОЈ РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: То је политички фијаско предлагача, и питање је да ли ће се од тога икад опоравити

Foto: Novosti

Vučić je izjavio da je rezolucija o Srebrenici, koja je usvojena u Generalnoj skupštini UN, bila pravi politički fijasko za predlagača rezolucije i da je pitanje, kako je rekao, da li će se od tog fijaska ikada oporaviti.

Dodao je rekao da je naš je posao da sa onima koji su to predlagali gradimo partnerstva, znajući da nam nisu prijatelji.

- Jer nam je potrebna Nemačka, potreban nam je bolji odnos sa Nemačkom, potreban nam je bolji odnos sa Amerikom. Potrebno nam je da radimo sve za Ekspo, potrebno nam je da uložemo ogroman novac - poručio je Vučić.

Istakao je da je nervozan zbog dva sukoba Ukrajina-Rusija i Hezbolah-Izrael, i zbog prirema za Ekspo, ali da je potpuno fokusiran, pre svega, na Ekspo i da zato izbegava da se bavi drugim stvarima, poput fudbala.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti