"DOBRI ODNOSI I MEĐUSOBNO POŠTOVANJE SA PUTINOM" Vučić: Kada neko poželi da razgovara, taj razgovor i dobije

Novosti online

05. 07. 2024. u 13:09

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić komentarisao je navode opozicionih medija koji se tiču posete zamenika ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandra Gruška.

ДОБРИ ОДНОСИ И МЕЂУСОБНО ПОШТОВАЊЕ СА ПУТИНОМ Вучић: Када неко пожели да разговара, тај разговор и добије

Foto: Novosti

- Juče sam reagovao najpre na laži Šolakovih medija, a tiču se izvoza ulja za Crnu Goru. Objavili su preko cele strane kako je Vučić zaustavio izvoz ulja u Crnu Goru. Ali onda, kada ste pokazali brojeve, prošle godine 2023. u prvih 6 meseci izvezli smo preko 5 miliona tona ulja za Crnu Goru, sada 7,5 miliona. Danas u rezervama imamo 11 miliona litara jestivog ulja. Laž je prošla, demanti nikada neće čuti ni deseti deo ljudi koji su čuli laž. Ne možete da stignete svakog dana da odgovarate na svaku laž - istakao je predsednik, komentarišući pisanje Nove S, koja je objavila tekst pod nazivom "Gruško brzo napustio Srbiju, Putin nije hteo da se javi Vučiću" .

- Ovde je jedna sestrinska novina objavila da sam pokušao Putina da nazovem tri puta. Mi imamo dobre odnose i međusobno poštovanje, a to podrazumeva da kada neko poželi da razgovara taj razgovor i dobije - kaže predsednik i dodaje da je Gruško ostao tri dana u Srbiji i da je imao sastanke i sa Brnabićevom, Vučevićem i Đurićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca