TO JE DIREKTNA PRETNJA PO ŽIVOT VUČIĆEVE DECE I NEROĐENIH UNUČIĆA: Brnabićeva o najmonstruoznijoj pretnji Munire Subašić (FOTO)

Novosti online

12. 07. 2024. u 11:48

PREDSEDNICA Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenim mrežama povodom pretnji koje je na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića izgovorila Munira Subašić.

ТО ЈЕ ДИРЕКТНА ПРЕТЊА ПО ЖИВОТ ВУЧИЋЕВЕ ДЕЦЕ И НЕРОЂЕНИХ УНУЧИЋА: Брнабићева о најмонструознијој претњи Мунире Субашић (ФОТО)

Foto: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ/

- Munira Subašić izrekla je do sada najmonstruozniju pretnju - i ne samo po život predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, već direktnu pretnju po život njegove dece i njegovih još uvek nerođenih unučadi. 

- Citat: "Meni je žao što Aleksandar Vučić nije bio sponzor rezolucije, što se na taj način nije nama majkama izvinio. Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju đecu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan – važan je život njegove đece i njegovih unučadi". 

- Aleksandar Vučić mora "misliti na život njegove dece i njegovih unučadi"?!? Šta je ovo - poziv na mir, na poštovanje žrtava?? I to čoveku koji je otišao u Srebrenicu da oda poštovanje žrtvama i majkama Srebrenice, a koga su tamo pokušali da ubiju, za šta niko nije ni optužen, a kamoli odgovarao. 

- Kad niko ne reaguje - ni iz BiH, ni iz međunarodne zajednice - na godine sipanja mržnje, kad ćute o lažima da je bio iznad Sarajeva sa snajperom, kad ćutanjem odobravaju pokušaj njegovog ubistva, kao što odobravaju već 9 godina, onda dođe do ovoga. 

- Sad nastavite da ćutite svi - i međunarodna zajednica i ovdašnji opozicioni političari, i Sarajevo, a tajkunski pamfleti kao što je Danas neka nastave slobodno da prenose ovakve stvari bez trunke zadrške, bez ikakve ograde, bez ikakvog suda, čime i oni izražavaju svoje slaganje sa pretnjama upućenim Aleksandru Vučiću, njegovoj deci i unucima. 

- Čestitam vam svima što ste uspeli da pokažete dokle mržnja i ćutanje mogu da dovedu. 

- Mi ćemo, uprkos svemu, nastaviti da se borimo za mir, za stabilnost, za bolje povezan region, za budućnost i generacije koje dolaze posle nas - i nećemo ni kleti, ni bacati fatvu, ni pretiti ni liderima drugih zemalja, ničijoj deci i ničijim unicima, ali se nećemo plašiti, nikada, da uvek kažemo istinu i da se za istinu borimo - onako kako se bori Aleksandar Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)