SINHRONIZOVANA AKCIJA I DEHUMANIZACIJA PREDSEDNIKA I NJEGOVE PORODICE NE PRESTAJE: Reakcija Relje Ognjenovića

Novosti online

12. 07. 2024. u 13:58

RELjA Ognjenović, član Glavnog odbora SNS i potpredsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac, reagovao je povodom pretnji smrću upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

СИНХРОНИЗОВАНА АКЦИЈА И ДЕХУМАНИЗАЦИЈА ПРЕДСЕДНИКА И ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ НЕ ПРЕСТАЈЕ: Реакција Реље Огњеновића

Foto D. Milovanović

- Dok naš predsednik osuđuje zločine nad Bošnjacima i svim drugim narodima, orkestrirani napadi na njega i njegovu porodicu ne prestaju, a naša opozicija svojski se potrudila da opravda očekivanja stranih mentora koji ih plaćaju.

Juče se na navršilo devet punih godina od kada je Aleksandar Vučić boravio u Potočarima kako bi odao počast žrtvama Srebrenice. Dok je, kao tadašnji premijer pokušao da zaraćenoj strani pruži ruku u znak dobre volje i da oda počast žrtvama rata, na njega je izvršen pokušaj ubistva. I umesto da govorimo o hapšenju odgovornih, danas je poslata još gora poruka i to u vidu pretnji, jer pojedini domaći mediji, pod dirigentskom palicom Dragana Šolaka, slave i veličaju sramnu izjavu Munire Subašić iz "Majki Srebrenice" koja upućuje pretnje predsedniku i njegovoj deci pod parolom "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha".

Da li oni na pruženu ruku i poruku mira odgovaraju da neko treba da brine za svoj i život svoje dece i na taj način poručuju da će uraditi ono što im pre devet godina nije pošlo za rukom?

Ne, to nisu poruke mira ni od strane bošnjačkog naroda, ni od stranih medija, a posebno nisu od naših medija.

Ali, istrajaćemo zajedno da podržimo našeg predsednika Aleksandra Vučića, da mi pošaljemo poruku da nijedan rat nije doneo ništa dobro i osudićemo svaku pretnju smrću!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!