"I SRBIJA I EGIPAT, SVAKO U SVOM DELU SVETA, PREDSTAVLJAJU STUBOVE MIRA" Vučić se oglasio nakon sastanka sa predsednikom Egipta (FOTO)

Novosti onlajn

13. 07. 2024. u 11:35

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u zvaničnoj poseti Arapskoj Republici Egipat.

И СРБИЈА И ЕГИПАТ, СВАКО У СВОМ ДЕЛУ СВЕТА, ПРЕДСТАВЉАЈУ СТУБОВЕ МИРА Вучић се огласио након састанка са председником Египта (ФОТО)

FOTO: TANJUG

"Sa prijateljem i uvaženim domaćinom predsednikom @alsisiofficial o najvažnijim pitanjima odnosa između Srbije i Egipta, mogućnostima za širenje saradnje i konkretnim projektima na kojima ćemo sarađivati u predstojećem periodu.

Razmenili smo mišljenja i o svim izazovima koji opterećuju današnji geopolitički kontekst, kao i o mestu i ulozi naših zemalja u novoj regionalnoj i globalnoj stvarnosti.

I Srbija i Egipat, svako u svom delu sveta, predstavljaju stubove mira, napretka i saradnje i garant stabilnosti, čime je naša odgovornost za njihovo očuvanje ogromna. Uveren sam da ćemo zajedno uspeti u tom teškom i časnom poduhvatu.

Zato ćemo danas dodatno učvrstiti istorijske i tradicionalno odlične bilateralne i ekonomske odnose i otvoriti nove puteve saradnje na dobrobit naših naroda.

Hvala Vam na izuzetnom gostoprimstvu, poštovani prijatelju @alsisiofficial!", napisano je u objavi na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Vučića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)