VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA PREMIJEROM EGIPTA: Naglasio sam značaj intenzivnih kontakata na nivou ministarstava i poslovnih udruženja

Novosti onlajn

14. 07. 2024. u 11:01

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Vlade Arapske Republike Egipat Mostafom Madbulijem.

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН САСТАНКА СА ПРЕМИЈЕРОМ ЕГИПТА: Нагласио сам значај интензивних контаката на нивоу министарстава и пословних удружења

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

"Odličan sastanak sa premijerom Egipta Madbulijem u novoj administrativnoj prestonici Egipta, koja svojim opsegom i strukturom nadmašuje brojne velike investicione i građevinske poduhvate u svetu.

Istakao sam da je ovakav kapitalni projekat ujedno i pokazatelj ekonomske moći i vizije jedne države i podsetio da je i projekat Beograd na vodi na sličan način promenio lice našeg glavnog grada.

Sumirali smo juče potpisane sporazume i razgovarali o novim projektima na kojima bi Srbija i Egipat mogli da sarađuju.

Posebno sam naglasio značaj intenzivnih kontakata na nivou ministarstava i poslovnih udruženja, čime će se stvoriti još povoljniji uslovi za razmenu od obostranog interesa", napisano je na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. 

Sve detalje Vučićeve zvanične posete Egiptu pratite u našem blogu uživo KLIKOM OVDE


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)