PRETNJE SLOBODARSKIM LIDERIMA: Na meti svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu

Novosti online

14. 07. 2024. u 13:33

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom pokušaja atentata na Donalda Trampa.

ПРЕТЊЕ СЛОБОДАРСКИМ ЛИДЕРИМА: На мети сви који имају храбрости да се боре за слободу

Foto: Profimedia

- U svega nekoliko meseci pokušan je atentat na premijera Fica, poginuo je predsednik Irana,  pokušano je ubistvo bivšeg predsednika Trampa. Nije slučajnost što su se svi zalagali ili zalažu za drugačiji svet i mir u Ukrajini. Neka se pripremi Vučić i svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu. Pokušaj ubistva bivšeg predsednika Trampa je izraz dozvoljene i podstaknute mržnje, iste one mržnje koja se podstiče i slobodno iskazuje prema Aleksandru Vučiću i Srbiji. Pozivam nadležne u Srbiji da podignu mere obezbeđenja za predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, prečesto pokušavaju da ih medijskim pritiscima nateraju da se odreknu zaštite države i budu još lakše mete -  poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin povodom pokušaja atentata na Donalda Trampa.

Podsetimo, jezive scene pojavile su se nedavno na kanalu CBS kad je program odjednom prekinut, a na ekranu se pojavile pretnje "neprijateljima Ukrajine". Na njima je bio prikazan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Društvenim mrežama ukrajinski propagandisti ubrzano su delili snimak programa televizije CBS koji je iznenada prekinut pretećim spotom.

Pod ukrajinskom zastavom, u spotu se pretilo nekolicini svetskih državnika među kojima su Raisi, Fico, Tramp, ali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zaprećeno je svima koji posećuju skupove američkog predsednika Donalda Trampa.

Na snimku se vidi prinskrin vesti o pogibiji iranskog predsednika Ebrahima Raisija, zatim vest o atentatu na Roberta Fica, da bi potom bila prikazana Vučićeva slika sa rečima "Ti si sledeći", tačnije naslov vesti da je uhapšen čovek koji je pretio predsedniku Srbije.

Kako se navodi "neprijatelji Ukrajine moraju biti kažnjeni". 

Pogledajte ovaj jeziv trenutak koji je najverovatnije posledica hakerskog napada na televiziju, mada i dalje nema nikakvog zvaničnog objašnjenja: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)