RADNA NEDELJA SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: "Uzdamo se u sebe, verujemo u svoje snove i napredujemo što je moguće brže" (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2024. u 08:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić podelio je na društvenoj mreži Instagram video u kome je sumirao celokupnu proteklu radnu nedelju i aktivnosti.

РАДНА НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ ВУЧИЋЕМ: Уздамо се у себе, верујемо у своје снове и напредујемо што је могуће брже (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

- Ove nedelje, od izuzetnog značaja bila je poseta Egiptu, tokom koje smo potvrdili tradicionalno prijateljstvo naša dva naroda i dali novi zamah strateškom partnerstvu dve zemlje. Ponosan sam na to što Srbija deli ista stremljenja i vizije sa državom koja, ne samo da predstavlja jednu od kolevki svetske civilizacije, već snažno, slobodno i principijelno gradi svoju budućnost.

U vremenima kad su mržnja, nasilje, izvrtanje istine i kršenje međunarodnog prava postali svakodnevica, bitno je da svi shvatimo koliko su mir i stabilnost važni, da sačuvamo razum, naš slobodarski duh i samostalnu politiku i da guramo Srbiju napred. Uzdamo se u sebe, verujemo u svoje snove i napredujemo što je moguće brže, na dobrobit svih naših građana.

Naša mala Srbija je lojalan prijatelj, pouzdan partner i znaće da odbrani istinu i sačuva svoju državu i narod. Živela Srbija! - stoji u opisu videa.

BONUS VIDEO: Stevandić o Bećiroviću: Patološki je opsednut Vučićem, kao da su mu ugradili čip

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)