"ALBANAC UBIO KRSMANOVIĆA U TERORISTIČKOM AKTU" Vučić o ubistvu policajca u Loznici - Pomoći ćemo porodici (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2024. u 18:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Albanac u terorističkom aktu ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici i da će se učiniti sve da se pomogne porodici, ali da taj mladi život ne može da se vrati.

АЛБАНАЦ УБИО КРСМАНОВИЋА У ТЕРОРИСТИЧКОМ АКТУ Вучић о убиству полицајца у Лозници - Помоћи ћемо породици (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Printskrin

- Još jedanput bih da izrazim saučešće porodice Nikole Krsmanović, našeg policajca kojeg je ovaj Albanac u terorističkom aktu ubio. Ono što možemo da uradimo to je da pomognemo porodici, da izrazimo saučešće. Nažalost, taj mladi život više ne možemo da vratimo - rekao je predsednik novinarima u Londonu.

@vecernjenovosti Predsesnik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o ubistvu policajca Nikole Krsmanovića u Loznici koje je počinio Albanac @Ja sam Aleksandar #loznica #nikolakrsmanovic #albanac ♬ original sound - Večernje novosti

Na pitanje da li ima nove informacije o slučaju i da su neposredno pre njegovog uključenja uhapšena dva lica, rekao je da je hapšenje obavljeno i da informacije dobija od MUP-a o slučaju. 

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je prethodno da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport od Preševa ka Loznici osobe koja se sumnjiči da je usmrtila jednog i ranila drugog policajca kod Loznice.

- U Bijeljini je popodne, u  saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (39), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici - rekao je Dačić, saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!