SAZNAJEMO: Neuspešni manevar Zlatka Kokanovića

Novosti onlajn

19. 07. 2024. u 11:14

Iako su predstavnici udruženja poljoprivrednika koji su prvobitno planirali da organizuju proteste i blokade saobraćajnica odustali od te namere, zadovoljni ponuđenim uslovima na sastanku u Vladi Srbije, takav ishod, kako saznajemo, nije zadovoljio baš sve.

САЗНАЈЕМО: Неуспешни маневар Златка Кокановића

Foto: Novosti

Konkretno, reč je o samoproklamovanom ekološkom aktivisti iz Gornjih Nedeljica Zlatku Kokanoviću, koji je inače u proteklom periodu osnovao sopstveno poljoprivredno udruženje. Pri tome, njegov cilj nije bio da po tom osnovu uzme učešće u konstruktivnim razgovorima sa predstavnicima izvršne vlasti i doprinese zajedničkom pronalaženju i osmišljavanju rešenja za probleme sa kojima se poljoprivrednici suočavaju, već samo da, kao najglasniji i najnapadniji među njima, bude prisutan na sastancima u Vladi, sa očekivanjem da će iste “izminirati”. Nakon toga, prema sopstvenim očekivanjima, stavio bi se na čelo protesta poljoprivrednika, do kojih, sada je jasno, neće ni doći.

Međutim, predstavnici ostalih udruženja poljoprivrednika su ubrzo prozreli Kokanovićeve stvarne namere, nakon čega su ga momentalno izolovali. Stoga mu sada preostaje samo da, zajedno sa svojim istomišljenicima iz redova kvaziekoloških i drugih opozicionih krugova, nastavi sa gotovo papagajskim ponavljanjem narativa o navodnoj ekološkoj katastrofi koja se nadvila nad Srbijom, u nadi da će im to omogućiti da dobiju još koju mrvicu sa stola njihovih stranih finansijera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)