VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM UO MERCEDES-BENC GRUPE: Srbija nezaustavljivo raste, otvarajući potencijale za najveće igrače (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

19. 07. 2024. u 14:27

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić imao je sastanak sa predsednikom Upravnog odbora "Mercedes-Benz Group" Olom Kalenijusom.

ВУЧИЋ СА ПРЕДСЕДНИКОМ УО МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ГРУПЕ: Србија незаустављиво расте, отварајући потенцијале за највеће играче (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Ogromna čast za našu Srbiju da ugosti glavnog čoveka 'Mercedes-Benc Grupe', globalnog giganta i lidera u inovativnim tehnologijama u automobilskoj industriji - naveo je Vučić na Instagramu i dodao:

- Sa Olom Kalenijusom razgovaram o svim prednostima i izazovima u proizvodnji električnih automobila, kao i o najvišim svetskim standardima na kojima njegova kompanija beskompromisno insistira i koje ćemo mi svakako ispuniti. Istakao sam da Srbija osim resursa i odličnog poslovnog okruženja, ima i najbolje inženjere i mlade stručnjake željne rada, znanja i usavršavanja, a koji sanjaju o tome da jednog dana rade u kompaniji poput Mercedes-Benc.

Govorili smo i o dodatnim mogućnostima za saradnju, jer Srbija snažno i nezaustavljivo raste, otvarajući svoje potencijale za najveće igrače u svetskom biznisu. Izrazio sam uverenje da je ovo tek početak saradnje sa čuvenim 'Mercedes-Bencom', koji će u našoj zemlji imati odgovornog i ozbiljnog partnera i domaćina, kao i sve uslove za dodatni razvoj i širenje poslovanja. Ponosan na Srbiju! - napisao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024