BRNABIĆ OTKRILA NOVE INFORMACIJE: Kokanović hteo da proda zemlju kroz udruženje „Centar za razvoj Jadra“ (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2024. u 16:43

PREDSEDNICA Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić otkrila je danas na konferenciji za medije da je Zlatko Kokanović danas član udruženja „Ne damo Jadar“ svojevremeno izrazio zainteresovanost za prodaju svoje zemlje preko udruženja „Centar za razvoj Jadra“!

БРНАБИЋ ОТКРИЛА НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Кокановић хтео да прода земљу кроз удружење „Центар за развој Јадра“ (ФОТО)

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Naime, kako je Brnabić rekla, oni koji su danas najglasniji protivnici litijuma nekada su mislili potpuno drugačije. Ovo je samo nastavak razotkrivanja svojevrsnog licemerja najvećih protivnika projekta Jadar, te se redom ispostavlja da su mnogi od njih već prodali ili hteli da prodaju svoju zemlju Rio Tintu. 

Naime, Kokanović je potpisao saglasnost, zajedno sa svojim bratom Zvonkom, za prodaju imanja na kome se nalazi i jedan objekat. Kako su ti pregovori propali, s obzirom na to da rudnik nije planiran na delu gde braća Kokanović imaju posed, Zlatko je krenuo u opozicionu borbu!

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Tako se Kokanović samo pridružio klubu u kome su kandidatkinja za gradonačelnicu Loznice na decembarskim izborima, Dajana Đedović čiji je muž prodao zemlju Rio Tintu, ali i porodica Petković koja je uradila isto. Kako je Brnabić otkrila, pomenuto udruženje Centar za razvoj Jadra, vodio je Radomir Filipović, nekadašnji zamenik gradonačelnika Loznice! 

Brnabić je napomenula da je dijalog sa lokalnim stanovništvom od izuzetnog značaja, ali sa stanovnicima koji su zaista za brinuti sa životnu sredinu a ne sa političarima koji su sada protiv Rio Tinta, a nekada su ga podržavali ili mu čak prodali svoju zemlju.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)