URUČIVANJE DRŽAVNE ZASTAVE: Vučić sutra sa sportistima koji putuju na Olimpijske igre

Милица Шкорић
Milica Škorić

20. 07. 2024. u 11:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić uručiće sutra u Beogradu sportistima i članovima olimpijskog tima Srbije državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu.

УРУЧИВАЊЕ ДРЖАВНЕ ЗАСТАВЕ: Вучић сутра са спортистима који путују на Олимпијске игре

Foto: Tanjug

Vučić će primiti sportiste i članove srpskog olimpijskog tima sutra u 10 sati, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Tom prilikom, predsednik Vučić svečano će im uručiti državnu zastavu, koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je cilj da reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu osvoji bar 10 medalja.

On je za TV Prva rekao da je mnogo novca uloženo i da su nagrade koje će "olimpijci" dobiti za osvajanje zlatne medalje među najvećim na svetu - 200.000 evra za zlato.

- Verujem u sve naše sportiste od vaterpolista, odbojkaša. Nadam se da će sa Ivanom Španović da bude dobro. Mnogo očekujem od naših strelaca, rvača, tekvondista. Mnogo ulažemo i voleo bih i zbog Novaka i drugih da osvoji medalju. Hvala Bogdanoviću i Jokiću -  rekao je Vučić.

Kako je rekao, ljudi u Srbiji, Republici Srpskoj, delu Crne Gore i Severne Makedonije navijaće za naše sportiste, kao i mi za njih.

- I onda da ih dočekamo kako priliči. Samo treba da postavimo lestvicu više - rekao je Vučić.

On je dodao da i u fudbalu moraju da se pronađu adekvatna rešenja, i da su bitne samo velike promene koje nam donose rezultate.

- Menjaćemo dok ne bude bolje. Veliki su nam rezultati u sportu, sada u ekonomiji, ako možemo u ekonomiji možemo i ostalo - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOKANOVIĆ POSTAO EKOLOG KADA JE RIO TINTO ODBIO DA KUPI NJEGOVU ZEMLJU, A SAD PORUČUJE: Ne garantujem da neće biti krvoprolića (VIDEO)